Cristian Căjvăneanu a fost condus pe ultimul drum


Intră acum și în grupul de

Cristi, aşa cum îi spuneau toţi prietenii s-a despărţit marţi pentru totdeauna de toţi cei care ţineau la el şi mai ales de toţi cei la care el ţinea cel mai mult. Sute de persoane au fost alături de trupul neînsufleţit al afaceristului sucevean pe ultimul drum în lumea celor vii. Lacrimi nesfârşite, o durere ce nu poate fi înlocuită şi o amintire. Atât a mai rămas din viitorul unui om care s-a stins mult prea devreme.

Cristian Căjvăneanu nu avea duşmani, dar meseria pe care o practica, administratorul mai multor case de schimb valutar din municipiul Suceava, a atras atenţia tâlharilor care, până la urmă, au reuşit să-l bage în mormânt.

Pe 20 iulie, valutistul sucevean de doar 37 de ani, a fost atacat în plină zi şi lovit cu sălbăticie pe la spate cu un par până când a căzut într-o baltă de sânge. Deşi se afla la doar 20 de metri de casă, nimeni nu a putut să-i sară în ajutor. După mai bine de două săptămâni de agonie între viaţă şi moarte, pe un pat din Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost conectat permanent la aparate, inima tânărului prieten, tată, fiu şi soţ a ales să plece în lumea celor drepţi. Dumnezeu să-l ierte!


Intră acum și în grupul de