Acasă Actualitate Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi anunță că, în municipiu, se lucrează la modernizarea...

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi anunță că, în municipiu, se lucrează la modernizarea a încă două parcări de reședință cu aproape 200 de locuri


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, marți, că se continuă lucrările de reabilitare și modernizare a Sucevei de la scara blocului și că se execută modernizarea a două parcări cu aproape 200 de locuri.

„În paralel cu implementarea măsurilor privind prevenirea răspândirii infecției COVID19, ne ocupăm și de celelalte activități. Lucrările de reabilitare și modernizare a Sucevei de la scara blocului continuă”, a spus viceprimarul.



El a arătat că alte două parcări de reședință sunt în proces de a fi modernizate, respectiv parcarea de pe str. Brândușei și parcarea de pe str. Rândunicii, ambele din cartierul Burdujeni.

Astfel, parcarea de pe strada Brândușei va avea 77 de locuri de parcare, iar modernizarea acesteie presupune și  393 de metri liniari de bordură mare precum și 140 ml de bordură mică.

Cealaltă parcare, de pe strada Rândunciii va avea 119 locuri de parcare, pentru amenajare urmând să fie montată bordură mare pe o lungime de 630 ml și bordură mică pe 260 ml.

În ambele parcări modernizate se va turna asfalt în două straturi, binder și uzură.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version