Spitalul Județean Suceava a instalat încă un cort pentru trierea pacienților care se adresează Ambulatoriului Integrat


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean Suceava a instalat, de marți, încă un cort pentru trierea pacienților care se adresează Ambulatoriului Integrat după ce, luni, a constatat că s-a creat aglomerație pentru că au fost foarte multe persoane care se adresează acestei structuri.

Managerul SJU Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat pentru News Bucovina că în cursul zilei de luni au fost date în folosință corturile de triere pentru UPU și Ambulatoriul Integrat de Specialitate și s-a constatat că adresabilitatea crescută pentru Ambulatoriul Integrat a determinat o aglomerare la acest cort, motiv pentru care imediat s-a luat decizia de a instala încă un cort în zona Secției de Oncologie, pentru secțiile care sunt în zona Spitalului Vechi.

El și-a exprimat regretul că în prima fază a existat această aglomerare, dar că imediat ce s-a constatat situația au fost adoptate măsuri astfel încât asemenea evenimente să fie evitate.

Managerul SJU Suceava a subliniat că în actualul context epidemiologic preocuparea sa este pentru ca pacienții care se adresează unității spitalicești să beneficieze în continuare de cele mai bune condiții de diagnostic și tratament.


Intră acum și în grupul de