Spitalul Județean Suceava a instalat încă un cort pentru trierea pacienților care se adresează Ambulatoriului Integrat

Spitalul Județean Suceava a instalat, de marți, încă un cort pentru trierea pacienților care se adresează Ambulatoriului Integrat după ce, luni, a constatat că s-a creat aglomerație pentru că au fost foarte multe persoane care se adresează acestei structuri.

Managerul SJU Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat pentru News Bucovina că în cursul zilei de luni au fost date în folosință corturile de triere pentru UPU și Ambulatoriul Integrat de Specialitate și s-a constatat că adresabilitatea crescută pentru Ambulatoriul Integrat a determinat o aglomerare la acest cort, motiv pentru care imediat s-a luat decizia de a instala încă un cort în zona Secției de Oncologie, pentru secțiile care sunt în zona Spitalului Vechi.

El și-a exprimat regretul că în prima fază a existat această aglomerare, dar că imediat ce s-a constatat situația au fost adoptate măsuri astfel încât asemenea evenimente să fie evitate.

Managerul SJU Suceava a subliniat că în actualul context epidemiologic preocuparea sa este pentru ca pacienții care se adresează unității spitalicești să beneficieze în continuare de cele mai bune condiții de diagnostic și tratament.