După ce și-a pus hotelul gratuit la dispoziția cadelor medicale, Ștefan Mandachi livrează gratuit mâncare angajaților din instituțiile sucevene în situația actuala generată de pandemia cu noul coronavirus


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri sucevean va livra, gratuit, mâncare, la cerere, angajaților din instituțiile sucevene care sunt expuși riscului în condițiile actualei pandemii cu noul coronavirus.

Mandachi a anunțat că de duminică, în Suceava, restaurantele Spartan vor livra gratuit doar autorităților din Suceava expuse riscurilor, respectiv DSP, Spital, Poliție, Jandarmerie, SMURD, dacă aceștia vor solicita asta.

„Tot ceea ce trebuie să faceți este să ne telefonați până la orele 11:00 ca să pregătim produsele, să ne organizăm”, a transmis Mandachi.

Reamintim că Ștefan Mandachi și-a pus la dispoziția cadrelor medicale sucevene care se află în prima linie de luptă cu noul coronavirus hotelul de patru stele astfel încât acestea să nu fie nevoite să meargă acasă în familie pentru a risca să infecteze pe cei apropiați.


Intră acum și în grupul de