FOTO VIDEO // Prima noapte cu restricții de circulație la Suceava. Polițiștii au aplicat 39 de amenzi


Intră acum și în grupul de

Noaptea de luni spre marți, 23/24 martie, a fost prima în care românii n-au avut voie să iasă din casă fără necesități de urgență.

Astfel, în județul Suceava, în intervalul orar 22.00-06.00 au acționat peste 140 de polițiști, jandarmi și polițiști locali care au supravegheat străzile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, polițiștii suceveni au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de 48.200 lei pentru nerespectarea prevederilor privind interzicerea deplasărilor după ora 22.00, respectiv încălcarea prevederilor art. 5 al Ordonanței Militare nr. 2.

„Am difuzat si solicitarea de a rămâne în case prin intermediul mijloacelor acustice din dotarea autospecialelor de poliție. După ora 01.30-02.00 mesajul a fost promovat doar la intervale de timp și în locații și momente decise de polițiștii din teren pentru a nu crea totuși un disconfort exagerat cetățenilor,” a menționat acesta.

Sursa citată arată că activitățile vor fi continuate și în acestă seară, dar și în cele următoare.

„Mulțumim tuturor celor care si-au manifestat interesul si disponibilitatea de a promova spotul audio si prin mijloace proprii. Împreună suntem puternici!”, a mai declarat Epureanu.


Intră acum și în grupul de