Prioritate cu penalizări (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru conducerea administrativă a municipiului Suceava asigurarea căldurii şi a apei calde pe perioada rece este considerată o prioritate. Tocmai de aceea, data limită la care lucrările pentru înlocuirea ţevilor de apă caldă şi agent termic trebuie să fie gata este 1 octombrie.

Din păcate, realitatea de pe teren nu oferă o încredere prea mare, în consecinţă edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a tras un semnal de alarmă pentru toţi cei angajaţi în executarea lucrărilor, arătând că de acum se va trece la penalizări care nu vor fi deloc mici şi pot ajunge chiar şi până la 20.000 de euro. „Am avut o discuţie foarte fermă cu toţi cei angrenaţi în lucrări şi le-am explicat normele contractuale. Vom lucra zilnic cu grafice bine stabilite pentru ca până la 1 octombrie lucrările să fie finalizate”, a declarat Lungu.

Mai mult, el a menţionat că în fiecare zi de marţi, la Primărie se va întruni de acum încolo şi un comandament care va prezenta permanent stadiul la care au ajuns lucrările.


Intră acum și în grupul de