Şi la anul sucevenii vor trăi pe şantier (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Nici nu s-au încheiat lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare demarate în întreg municipiul reşedinţă de judeţ că deja conducerea administraţiei publice locale se gândeşte la ce săpături să facă pe parcursul anului viitor.

Conform primarului oraşului, Ion Lungu, în momentul de faţă se lucrează intens la Planul Integral de Dezvoltare Urbană care va desemna noile construcţii ce vor fi ridicate în municipiul Suceava, sau cel puţin vor fi începute, pe parcursul anului viitor.

Acesta urmează să fie supus aprobării în prima şedinţă a Consiliului Local ce va avea loc la finele lunii. Urmează apoi să fie trimis către Agenţia de Dezvoltare N-E de unde vor veni şi finanţările necesare.

Conducerea Primăriei se arată deosebit de optimistă în acest sens, printre lucrările vizate numărându-se şi parcări subterane, reabilitarea sau lărgirea unor străzi precum şi realizarea Centrului Tradiţiilor Populare.

„Sperăm ca undeva prin luna octombrie sau noiembrie să semnăm contractul de finanţare pentru ca din primăvară să pornim lucrările în forţă”, a conchis Lungu.


Intră acum și în grupul de