Primii 153 de suceveni au fost amendați pentru că au umblat fără motiv pe străzi. Amenzile variază între 100 și 5.000 lei


Intră acum și în grupul de

Ordonanța Militară nr. 3 a intrat în vigoare recent, iar în județul Suceava deja au fost amendați 153 de oameni, care ignoră legea.

Reamintim că începând cu data de 25 martie, ora 12:00, deplasarea pe străzi este restricționată și permisă doar în cazuri absolut necesare, precum mersul la muncă, după produse alimentare sau consultarea medicală de urgență.

Imagine ilustrativă

Astfel, Comisarul șef de poliție Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava arată că 144 de oameni au fost amendați de polițiști, iar alți nouă de jandarmi. Valoarea totală a amenzilor este de 189.950 lei.

Reamintim că legislația prevede pentru nerespectarea acestor restricții sancțiuni cuprinse între 100 – 5000 lei pentru persoane fizice, respectiv 1.000 – 70.000 lei pentru persoanele juridice.

„Le mulțumim celor care au dat dovadă de responsabilitate și reamintim tuturor că doar respectând legea și recomandările și dând dovadă de bun simț și conștiință vom depăși împreună aceste momente”, a declarat Ionuț Epureanu.


Intră acum și în grupul de