Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi anunță că sunt dezinfectate toate străzile și trotuarele din oraș. El spune că se continuă, conform programului, ridicarea deșeurilor menajere


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei,  Lucian Harșovschi, a anunțat, joi, că zilnic, în municipiul Suceava, au loc acțiuni de dezinfecție, în această perioadă fiind suplimentate pentru a evita răspândirea infecției cu COVID – 19.

„Astăzi ajung în oraș 20 de tone (din 34) de soluție pe bază de clor (Hypofoam – dezinfectant spumant puternic clorinat), cu care dezinfectăm toate străzile și trotuarele din oraș, dar și toate spațiile publice”, a spus . Lucian Harșovschi

El a mai declarat că operatorii de salubrizare continuă ridicarea deșeurilor conform programului.

„Toate punctele de colectare, coșurile stradale, utilajele de colectare, echipamentele și mijloacele de transport implicate în activitatea de salubrizare sunt igienizate și dezinfectate. Angajații sunt echipați cu combinezoane, măști și mănuși pentru a evita orice risc”, a adăugat viceprimarul.

El a subliniat că toată lumea trebuie să rămână în casă pentru a se limita epidemia.

„Trecem prin momente dificile, dar am încredere că împreună le vom putea depăși. În continuare vă rog să rămâneți în casă!”, a spus Harșovschi.


Intră acum și în grupul de