Colegiul Medicilor Suceava cere să fie adoptate cât mai urgent măsuri pentru echilibrarea activităţii din toate secţiile Spitalului Județean


Intră acum și în grupul de

Colegiul Medicilor Suceava şi-a exprimat, sâmbătă, profunda îngrijorare faţă „de situaţia dezastruoasă” de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, care „se agravează de la o zi la alta”

Colegiul Medicilor Suceava a lansat un apel către toţi factorii decizionali să ia cât mai urgent măsuri pentru echilibrarea activităţii din toate secţiile SJU Suceava.

“ Insistăm şi rugăm toţi factorii decizionali să adopte cât mai urgent măsuri pentru echilibrarea activităţii din toate secţiile spitalului. Ar fi necesară o secţie U.P.U COVID”, se precizează într-un comunicat de presă al Colegiului Medicilor Suceava.

Forul profesional al medicilor din judeţul Suceava a redat în comunicatul de presă mesajul unui medic din SJU Suceava “pentru a întări cele afirmate”.

„Vă rog din suflet, faceţi ceva. La Spitalul Judeţean Suceava este haos. Ce se întâmplă astăzi la Suceava nu e un accident. Se poate extinde. Avem nevoie de unitate U.P.U COVID. Avem nevoie să aducem lucrătorii sanitari înapoi în spitale. Trebuie ordonanţă de urgenţă prin care cei din domeniul sanitar, negativi să fie aduşi la muncă. Să fie reţinuţi la domiciliu numai cei pozitivi şi simptomaticii. Revolvaţi problema cât mai repede!! Timpul curge în defavoarea tuturor. AJUTOR!!”

(L.B.)


Intră acum și în grupul de