206 pacienţi din totalul celor 306 internaţi la SJU Suceava se află în Sectorul COVID. În acest sector s-a deschis un punct de triere a pacienţilor suspecţi de infecţie cu noul coronavirus, deservit de medicii UPU


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava au transmis, duminică, într-un comunicat de presă, că din totalul celor 306 pacienţi internaţi, 206 sunt în Sectorul COVID, iar 100 au alte afecţiuni.

În document se menţionează că în SECTORUL COVID  s-a deschis un punct de triere a pacienţilor suspecţi de infecţie cu COVID-19, care este deservit de medicii UPU Suceava. 

SJU Suceava anunţă că instalarea s-a făcut în proximitatea sectoarelor de internare a pacienţilor, iar punctul de triere cuprinde 3 corturi cu circuite separate  fiind instalat cu ajutorul SMURD Suceava.

Totodată,  în comunicatul de presă se arată că au fost  efectuate demersuri de instalare în zona Ambulatoriului spitalului   a două-trei sisteme modulare, care vor putea fi utilizate în cazul creşterii numărului de pacienţi cu infecţie COVID-19.

Reprezentanţii SJU Suceava  mai transmit că a fost asigurată permanenţa liniilor de gardă şi continuitatea serviciului pe toate specialităţile, atât în Sectorul COVID-19, cât şi în celelalte sectoare de activitate.

 “Întregul personal medical, precum şi cel din serviciile administrative care asigură continuitatea activităţii la Spitalul Judeţean Suceava,  fac  toate eforturile pentru a oferi o asistenţă medicală de calitate pacienţilor noştri”, precizează reprezentanţii SJU Suceava.

(LB)


Intră acum și în grupul de