Acasă Actualitate 206 pacienţi din totalul celor 306 internaţi la SJU Suceava se află...

206 pacienţi din totalul celor 306 internaţi la SJU Suceava se află în Sectorul COVID. În acest sector s-a deschis un punct de triere a pacienţilor suspecţi de infecţie cu noul coronavirus, deservit de medicii UPU


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava au transmis, duminică, într-un comunicat de presă, că din totalul celor 306 pacienţi internaţi, 206 sunt în Sectorul COVID, iar 100 au alte afecţiuni.

În document se menţionează că în SECTORUL COVID  s-a deschis un punct de triere a pacienţilor suspecţi de infecţie cu COVID-19, care este deservit de medicii UPU Suceava. 



SJU Suceava anunţă că instalarea s-a făcut în proximitatea sectoarelor de internare a pacienţilor, iar punctul de triere cuprinde 3 corturi cu circuite separate  fiind instalat cu ajutorul SMURD Suceava.

Totodată,  în comunicatul de presă se arată că au fost  efectuate demersuri de instalare în zona Ambulatoriului spitalului   a două-trei sisteme modulare, care vor putea fi utilizate în cazul creşterii numărului de pacienţi cu infecţie COVID-19.

Reprezentanţii SJU Suceava  mai transmit că a fost asigurată permanenţa liniilor de gardă şi continuitatea serviciului pe toate specialităţile, atât în Sectorul COVID-19, cât şi în celelalte sectoare de activitate.

 “Întregul personal medical, precum şi cel din serviciile administrative care asigură continuitatea activităţii la Spitalul Judeţean Suceava,  fac  toate eforturile pentru a oferi o asistenţă medicală de calitate pacienţilor noştri”, precizează reprezentanţii SJU Suceava.

(LB)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version