S-a suit beat la volan şi a omorât o femeie


Intră acum și în grupul de

Duminică seara, locuitorii satului Măriţei au trăit scene de groază. În jurul orei 20:00, când lumea povestea prin faţa curţilor păţaniile de peste zi, un scârţiit de roţi şi o bufnitură i-a speriat de moarte pe toţi cei prezenţi.

O femeie de 55 de ani, din localitate, a fost luată la propriu pe sus şi aruncată la câţiva metri distanţă pe drum în timp ce se plimba liniştită. Şoferul maşinii de 36 de ani, consătean cu victima, s-a suit la volanul maşinii după ce consumase mai multe pahare prin barurile din sat. Nimeni nu l-a putut convinge să meargă pe jos acasă.

Tragedia a venit imediat. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat cu maşina în şanţul din dreapta drumului. A reuşit să revină pe drumul pietruit, unde a lovit-o în plin pe femeie. Oamenii au sunat disperaţi la salvare.

Transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, femeia a decedat. După ce şoferul a suflat în aparatul etilotest, poliţiştii s-au îngrozit, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de