Consiliul Județean Suceava, întrunit în ședință prin videoconferință, a alocat fonduri Spitalului Județean Suceava pentru aparatură medicală și un milion de lei Spitalului Municipal Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava s-a întrunit, luni, în ședință prin videoconferință pentru a adopta o hotărâre prin care se alocă fonduri necesare pentru Spitalul Județean Suceava și pentru Spitalul Municipal din Rădăuți.

Ședința a fost condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, care a inițiat un proiect de hotărâre prin care Spitalul Județean din Suceava primește fonduri pentru un aparat de testare, un aparat de ventilație și două autoclave și alocă suma de un milion de lei pentru Spitalul Municipal din Rădăuți.

Astfel, pentru Spitalul Județean Suceava s-a aprobat alocarea sumei de 280. 297 de lei din excedentul bugetar al anului 2019.

Ca urmare a solicitării Spitalului Municipal Rădăuți care arată că se află în dificultate financiară pentru că s-a schimbat fluxul de pacienți non-Covid-19 din județ, Consiliul Județean Suceava a alocat un milion de lei din fondul de rezervă.

În urmă cu o săptămână Consiliul  Județean Suceava a mai alocat Spitalului Județean de Urgență, prin Hotărârea nr.  46 din 23 martie 2020, suma de 7 milioane lei pentru achiziționarea a 44 aparate de ventilație care vor fi folosite în secțiile de Boli infecțioase și Pneumologie pentru tratamentul cazurilor de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2. 


Intră acum și în grupul de