Ion Lungu: „Fac apel sucevenilor să rămână în sistemul centralizat de termoficare” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, recomandă sucevenilor să aibă încredere în sistemul centralizat de termoficare, arătând că în prezent se execută lucrări de înlocuire a magistralelor de transport a agentului termic, dar şi puncte termice şi reţele secundare, ceea ce va determina ca serviciile Termica SA să fie mult îmbunătăţite. El a arătat că dacă în urmă cu opt-zece ani erau depuse anual aproximativ o mie de cereri de debranşare de la sistemul centralizat de termoficare, în ultimii ani numărul de debranşări a ajuns la 25 pe an, după ce serviciile furnizate de Termica SA au fost bune.

„Fac apel sucevenilor să rămână în sistemul centralizat, să nu se grăbească să se debranşeze. Am încredere în sistemul centralizat de termoficare”, a spus Ion Lungu, în cadrul conferinţei de presă de miercuri.

Apelul primarului survine în urma numărului mare de cereri de debranşare înregistrate în ultima perioadă. Potrivit lui Lungu, pe fondul întreruperii furnizării apei calde din luna iulie au reînceput solicitările de renunţare la acest sistem şi că numai în ultimele zile au fost depuse 25 de cereri de debranşare.

Edilul sucevean a mai declarat că lucrările de înlocuire a conductelor magistrale de transport a agentului termic vor fi finalizate la 1 octombrie, iar modernizările a cinci puncte termice şi a unor reţele de distribuţie secundare vor fi încheiate la mijlocul lunii octombrie, toate aceste investiţii contribuind semnificativ la servicii mai bune şi la scăderea costurilor.


Intră acum și în grupul de