Peste 500 de solicitări în week-end la linia „Vreau răspuns” deschisă de Prefectura Suceava: Cetățenii să prezinte cât mai concis problema cu care se confruntă și să ofere răspunsuri scurte, lămuritoare, la întrebările operatorului


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava anunță că, în primele zile de funcționare a liniei telefonice la care sunt oferite informații legate de restricțiile de deplasare impuse prin ordonanțele militare, au fost recepționate un număr de 371 de apeluri telefonice, din care au fost soluționate 171 și 162 de sesizări prin email care au fost rezolvate.

Sursa precizează că având în vedere numărul mare de apeluri ce nu au putut fi preluate din rațiuni obiective, cetățenii care apelează această linie telefonică sunt rugați să prezinte cât mai concis problema cu care se confruntă și să ofere răspunsuri scurte, lămuritoare, la întrebările operatorului. Este necesară această conduită pentru a minimiza, la maxim posibil, timpul de așteptare pentru celelalte apeluri.

Prefectura Suceava mai arată că au fost transmise 162 de email-uri care au fost soluționate în integralitate în intervalul de 24 de ore de la primire. Trei email-uri au fost trimise pe adresa generală de corespondență a Instituției Prefectului – Județul Suceava accesibilă doar în zilele lucrătoare, motiv pentru care aceste mail-uri au fost redirecționate către linia #VREAURASPUNS în dimineața zilei de 06.04.2020 și soluționate.

Un comunicat al Prefecturii Suceava, emis astăzi, menționează că, „De asemenea apelăm la spiritul civic și responsabilitatea dumneavoastră și vă rugăm să accesați această linie, exclusiv pentru aspecte care nu sunt complet clarificate de ordonanțele militare în vigoare, ținând cont de scopul emiterii acestor ordonanțe, și anume de a proteja comunitatea și pe fiecare dintre noi.

Vă rugăm să tratați cu seriozitate prevederile impuse prin ordonanțele menționate, carantina instituită pentru municipiul Suceava și cele 8 localități limitrofe nu înseamnă izolare față de lume, ci înseamnă grijă unuia față de celălalt într-un mediu care să permită stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2,” arată sursa citată.         


Intră acum și în grupul de