Încasările la bugetul consolidat au crescut în judeţul Suceava cu 2,6 la sută în primele şase luni


Intră acum și în grupul de

Încasările la bugetul de stat general consolidat au crescut în judeţul Suceava cu 2,6 la sută în primul semestru al anului faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp în aceeaşi perioadă un număr de 133 de societăţi comerciale au fost radiate de la Registrul Comerţului, iar alte pentru alte 1223 a fost solicitată suspendarea temporară a activităţii.

Potrivit Prefecturii Suceava, în primele şase luni ale anului în judeţul Suceava au fost înfiinţate la Registrul Comerţului un număr de 568 societăţi comerciale, au fost radiate alte 133, iar pentru 1223 a fost solicitată suspendarea temporară a activităţii.

Aceeaşi sursă precizează că încasările la bugetul de stat general consolidat au crescut cu 2,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Totodată, în judeţul Suceava, în primul semestru al anului 2009, au fost depuse un număr de 197.736 de declaraţii fiscale, cu o valoare a debitelor declarată de 637,426 de milioane lei, din care s-au încasat prin conformare voluntară 536,271 de milioane lei.


Intră acum și în grupul de