Harșovschi: Orice sucevean care are nevoie de ajutor în această perioadă poate apela numărul de telefon dedicat al Primăriei. Pentru nelămuriri privind restricțiile de circulație trebuie contactat Centrul Județean de Coordonare a Intervenției


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei, că sucevenii care au nelămuriri privind restricțiile de circulație trebuie să sune la Centrul Județean de Coordonare a Intervenției, iar pentru probleme legate de nevoile personale, trebuie să apeleze la telefonul pus la dispoziție de Primărie.

„Pentru orice fel de nelămurire, neclaritate, referitoare la muncile câmpului, grija unor rude în afara zonei de carantină am oferit numerele de telefon de la Centrul Județean de Coordonare a Intervenției unde pot afla informații despre situațiile privind circulația

0230-220.103

0758-232.007

0758-232.029”, a spus viceprimarul.

El a arătat că pentru sucevenii care au nevoie de sprijin din partea Primăriei numărul de telefon este 0230-210.678.

Harșovschi a spus că au fost distribuite, duminică, împreună cu militarii dislocați în zonă, pachete cu ajutoare alimentare și de igienă, iar în perioada următoare, împreună cu Direcția de Asistență Socială din Primărie vor fi identificate cât mai multe persoane care au nevoie de sprijin de urgență în această perioadă.

Potrivit viceprimarului, în prezent municipalitatea a solicitat oferte din partea marilor lanțurilor de magazine urmând ca în perioada următoare să se pregătească astfel de pachete cu ajutoare alimentare și produse de igienă.

„Orice persoană care are nevoie de ajutor să sune la numărul de telefon 0230-210.678 și în măsura competențelor legale Primăria Suceava face tot ceea ce trebuie pentru a-i ajuta”, a spus viceprimarul.


Intră acum și în grupul de