Nadia Comăneci invită americanii să doneze și să cumpere centimetri din primul metru de autostradă din Moldova pentru a sprijini lupta cu COVID-19 la Suceava. Ștefan Mandachi: Nadia Comăneci a făcut asta pentru că are inimă de român

Mulțumesc fffff frumos NADIA COMANECI în numele Sucevei pentru susținere! Doamne, cât de diferită este Nadia față de alții. De pildă, față de specia numită ”influenceri”… Am mulți prieteni care s-au rugat în genunchi de unii”influensări” să spună o consoană, un ciripit cât de mic pentru www.1cm.ro. Că doar banii intrau la Crucea Roșie, nu în buzunarul meu și după cum vedeți, ne facem treaba EXCEPȚIONAL. Doamne ferește să se degradeze să spună gratuit o literă. Să nu cumva să-și facă Mandachi reclamă. Când îi plătești râd de bucurie (vă zic eu 😉) dar dacă ceri pomană pt. o cauză reală o propozițioară, o frăzuliță, un link, (că nu dă din portofel), se așterne seen-ul. Evident, donația este un act benevol, nu poți să pui presiune pe asta, dar așa-s eu, nu mă pot abține … Hai mă, acum nu mai lătrați la video?Uite că Nadia Comaneci a spus gratuit. Nu mă cunoaște, dar a făcut asta pentru că are inimă de român.La fel ca mulți alții pe care i-aș strânge-n brațe. Mulți ne ajută. Mulți se zbat. Nu sunt singur.Unul dintre ei este Cezar il Presidente Ionașcu. Cred că omul ăsta are două perechi de cohones, așa le zice de direct, asumat, și cu durere-n pix de orice comentac. Și dacă nu știați, cu el m-am consultat ore în șir la Milano și râdeam ce tâmpenii îmi treceau prin cap când proiectam Primul Metru de autostradă. Îmi amintesc foarte clar cum râdeam amândoi când el îmi explica despre macarale și buldozere și cum va arăta ”autostrada”.P.S.: Nadia spune în video ”together with Andreea” și sunt foarte curios cine este această Andreea, ca să-i mulțumesc că ne susține. (dați un comment dacă știți)

Gepostet von Stefan Mandachi am Samstag, 11. April 2020

Nadia Comăneci a transmis un mesaj video în care face apel tuturor americanilor care au vizitat România, care au vizitat Suceava, să facă donații pe www.1cm.ro pentru a sprijini îngrijirea persoanelor cu COVID-19.

Ea le transmite acestora să intre pe acest site, să apese pe butonul verde și să doneze și să distribuie acest mesajul pentru ca și alții să facă donații.

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a mulțumit Nadiei Comăneci în numele Sucevei pentru susținere.

„Doamne, cât de diferită este Nadia față de alții. De pildă, față de specia numită ”influenceri”… Am mulți prieteni care s-au rugat în genunchi de unii”influensări” să spună o consoană, un ciripit cât de mic pentru www.1cm.ro. Că doar banii intrau la Crucea Roșie, nu în buzunarul meu și după cum vedeți, ne facem treaba EXCEPȚIONAL. Doamne ferește să se degradeze să spună gratuit o literă. Să nu cumva să-și facă Mandachi reclamă. Când îi plătești râd de bucurie (vă zic eu 😉) dar dacă ceri pomană pt. o cauză reală o propozițioară, o frăzuliță, un link, (că nu dă din portofel), se așterne seen-ul. Evident, donația este un act benevol, nu poți să pui presiune pe asta, dar așa-s eu, nu mă pot abține … Hai mă, acum nu mai lătrați la video?”, a transmis Mandachi.

Până în prezent s-au donat 910.000 de euro, iar primul TIR cu echipamente a ajuns deja la Spitalul Județean Suceava.