I-a luat foc gospodăria în timp ce era plecat de acasă


Intră acum și în grupul de

Anexele unei gospodării din Costişa au luat foc luni, după-amiază, în timp ce proprietarul era plecat. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, prin serviciul 112, la ora 18:07 a fost anunţată existenţa unui incendiu la gospodăria lui Dănuţ J., în localitatea Costişa, comuna Frătăuţii Noi.

În momentul izbucnirii incendiului proprietarul nu se afla acasă, focul fiind anunţat cu întârziere, abia când a fost observat de către vecini.

La faţa locului a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi stingerea incendiu Detaşamentul de pompieri Rădăuţi împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Frătăuţii Noi şi Bilca.

Când pompierii au ajuns la faţa locului ardea depozitul de furaje şi adăpostul de animale, existând pericolul de propagare la cele două case de locuit ale proprietarului, una fiind în construcţie.

Incendiul a fost lichidat la ora 20.35, în limitele găsite.

Au ars depozitul de furaje şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 78 mp. Au mai ars circa 8 mc lemne de foc şi circa 9 tone de plante furajere, pagubele fiind estimate la 15.000 lei.

Pompierii au salvat cele două case de locuit, în valoare de aproximativ 150.000 lei.


Intră acum și în grupul de