Primul milion de euro din cele trei propuse din vânzarea primului metru de autostradă din Moldova a fost colectat. Mandachi: Am devenit milionari în fapte bune


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi care a inițiat campania de colectare de fonduri pentru dotarea cu aparate și echipamente medicale Spitalul Județean de Urgență Suceava prin donarea metrului de autostradă Crucii Roșii Suceava și vânzarea acestuia centimetru cu centimetru a anunțat că s-a colectat primul milion de euro din cele trei care sunt țina campaniei.

„Am făcut multe milioane de euro la viața mea! Pe munca mea, pe sudoarea mea și pe mintea mea! Dar niciodată n-am fost mai mândru ca astăzi, când, alături de mii de români, am devenit MILIONARI ÎN FAPTE BUNE! Vă mulțumesc din sufleeeet! Numai eu știu cât am tras de mine luna asta. Dar simt că totul are un sens…”, a spus Mandachi.

El a transmis că această campanie continuă „Mergem înainte! Ajungem la TREI milioane!!! www.1cm.ro

Deja din fondurile colectate Crucea Roșie Suceava a transferat deja aparatură medicală și a comandat alte aparate pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență Suceava pentru a face față în cazul în care cazurile grave de Covid 19 vor fi mult mai multe.

Până în prezent, din donații au fost achiziționate un ventilator noninvaziv, 15 concentratoare de oxigen, combinezoane, cizme și căști de protecție și gel dezinfectant, materiale care au fost predate spitalului din Suceava.

De asemenea, un transport constând în combinezoane, cizme și căști de protecție a fost trimis către Spitalul Municipal Rădăuți.

Totodată, a fost semnat contractul și s-a achitat avansul pentru 20 de ventilatoare care urmează să ajungă la Suceava la sfârșitul lunii mai, valoarea totală a echipamentelor și plăților efectuate până în acest moment de către Crucea Roșie Suceava depășind 250.000 euro.

Reamintim că Ștefan Mandachi și-a donat metrul de autostradă către Crucea Roșie Suceava, iar banii obținuți din vânzarea celor 300.000 de centimetri pătrați vor ajunge la Crucea Roșie Suceava care achiziționează materiale necesare Spitalului Județean de Urgență Suceava.

În județul Suceava se înregistrează cel mai mare cazuri confirmate de infectări cu noul coronavirus din țară.

Se pot face donații în continuare pe site-ul campaniei www.1cm.ro , în următoarele conturi ale Crucii Roșii Suceava:

RO76RNCB0244020411980004       EUR          BCR

RO43RNCB0244020411980016       RON          BCR

RO64RNCB0244020411980026       GBP           BCR


Intră acum și în grupul de