Acasă Actualitate Inspectorii veterinari vor aplica amenzi mai mari pentru nereguli (VIDEO)

Inspectorii veterinari vor aplica amenzi mai mari pentru nereguli (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea Direcţiei Sanitar -Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava (DSVSA) a anunţat că din ultima săptămână a acestei luni amenzile aplicate de inspectorii sanitar-veterinari vor fi mult mai mari. „A apărut Hotărârea de Guvern nr. 917 care majorează amenzile ce vor fi aplicate. Hotărârea intră în vigoare din data de 22 septembrie”, a spus şeful DSVSA Suceava, Petrea Dulgheru, sfătuindu-i pe agenţii economici să încerce pe cât posibil să remedieze orice fel de nereguli, pentru a evita sancţionarea.

„Vor trebui să se ferească de amenzi. Mai mult, de acum nu vor mai avea posibilitatea de a plăti în 48 de ore de la aplicarea sancţiunii jumătate din minimul amenzii. De acum vor trebui să plătească exact amenda scrisă de inspectori pe procesul verbal de contravenţie”, a declarat şeful DSVSA Suceava.



Cât priveşte posibilitatea ca în loc de amenzi inspectorii să accepte „atenţii” din partea celor ce ar trebui sancţionaţi, pentru a-i mai păsui, directorul Direcţiei Sanitar- Veterinare exclude acest lucru. „Nu pot să-şi rişte posturile cu atât mai mult cu cât restructurările bat la uşă”, a precizat Petrea Dulgheru.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version