Amenzi de 134.500 lei aplicate în ultimele 24 de ore în județul Suceava pentru 73 de persoane care nu au respectat măsura de restricționare a circulației


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, pe raza județului Suceava au fost executate 96 misiuni ale forțelor de ordine, cele mai multe pentru verificarea respectării  interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Astfel, au fost verificate 593 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.            

Totodată, au fost constatate și aplicate 79 sancțiuni contravenționale, în valoare totală  de 167200 lei și a fost constatată o infracțiune în context fiind cercetată o persoană.

În ceea ce privește măsura restricționării circulației, au fost depistate 73 persoane care nu au respectat măsura, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 134500 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 30 fapte de natură contravențională (26 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 4 alte contravenții în context).  Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 61190 lei (58000 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 3190 alte contravenții în context).

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat echipe, formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, care au totalizat 299 de polițiști, 96 de polițiști locali, 19 militari, 4 polițiști de frontieră și 87 de jandarmi. Au fost organizate 236 de patrule, din care 146 patrule de poliție, 5 patrule mixte (din care 1 patrulă mixtă polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră), 37 patrule independente de jandarmi și 48 patrule de poliție locală.


Intră acum și în grupul de