Acasă Actualitate Campania de strângere de fonduri pentru SJU Suceava a primit de la...

Campania de strângere de fonduri pentru SJU Suceava a primit de la Simona Halep o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Acestea pot fi licitate joi și vineri


Intră acum și în grupul de

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi a anunțat, miercuri seara, că după Nadia Comaneci, are o nouă  surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României.

Astfel, Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoletei Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar.



Ștefan Mandachi a spus că are convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte “de muzeu”, fiind oferit și un contract de sponsorizare.

Astfel, vor fi licitate o rachetă tenis cu semnătura Simonei Halep, minge de tenis cu semnătura Simonei Halep, tricou Wimbledon cu semnătura Simonei Halep.

Finalizarea licitației este în data de 24 aprilie ora 23:59

„După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc”, a transmis Mandachi.

Campania de strângere de fonduri continuă pe www.1cm.ro


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version