Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că se lucrează la reabilitări de străzi și că s-a finalizat modernizarea a 113 locuri de parcare de reședință pe strada Rândunicii: Proiectul de modernizare de la scara blocului continuă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovchi, a anunțat, sâmbătă, că s-au amenajat 113 locuri de parcare de reședință pe strada Rândunicii.

El a arătat că în această perioadă se lucrează intens în cartierul Burdujeni, reabilitarea str. Rândunicii apropiindu-se de final, iar lucrările de pe str. Brândușei, fiind în plină desfășurare.

Totodată, de săptămâna viitoare se va moderniza și str. Avântului.

„Referitor la proiectul de modernizare a celor 4.364 de locuri de parcare, acesta continuă, cu mențiunea că, dintre cele patru societăți cu care primăria a încheiat contract pentru reabilitare stradală, trei au trimis angajații în șomaj tehnic și doar o singură societate își mai desfășoară activitatea”, a menționat viceprimarul Harșovschi.

El și-a exprimat speranța că după ce se va ridica starea de urgență toate societățile aflate în contract cu municipalitatea să își reia activitățile în forță, pentru a finaliza cât mai multe parcări de reședință în acest an.

Viceprimarul a precizat că programul de modernizare de la scara blocului continuă.


Intră acum și în grupul de