Primarul Ion Lungu a semnat contractul pentru realizarea primului tronson din ruta alternativă Suceava – Botoșani. Lungu: Am discutat cu reprezentanții asocierii care a câștigat licitația să înceapă lucrările de la Podul Unirii către strada Mirăuți


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu anunță că în paralel cu măsurile de combatere a răspândirii noului coronavirus, activitatea Primăriei Municipiului Suceava se axează și pe proiectele importante pentru municipiu.

Astfel, astăzi Lungu a semnat contractul pentru realizarea primului tronson din Ruta Alternativă Suceava-Botoșani, intersecție Traian Vuia cu Calea Unirii-Podul Unirii, peste râul Suceava.

Potrivit Primarului, licitația a fost câștigată de către Asocierea SC Florconstruct SRL Suceava + SC Calcarul SA Pojorâta + SC DRU-PO SRL Suceava.

Valoarea proiectului: 8.710.186,22 lei, fără TVA, iar termenul de execuție: 16 luni.

“Am discutat cu reprezentanții Asocierii care a câștigat licitația să înceapă lucrările de la Podul Unirii către strada Mirăuți, pentru a putea da în funcțiune, în primă fază, porțiunea cuprinsă între Podul Unirii și intersecția cu strada Mirăuți, pentru traficul de până la 3,5 tone,” a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de