Nici bordurile de separare a sensurilor de trafic nu i-au mai stat în cale


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Suceava a ignorat aglomeraţia şi a apăsat pedala de acceleraţie pe cel mai circulat tronson de drum din municipiul Suceava. Consecinţele nu au întârziat să apară, astfel că vitezomanul s-a îzbit într-o maşină de pe celălalt sens de mers, dar nu înainte de a trece peste bordurile ce separă sensurile. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 20.50, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, M. Lucian, de 22 de ani localnic, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la un trafic aglomerat şi neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în derapaj şi a pătruns pe contrasens trecând peste insula de separare a benzilor încadrată de borduri, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din contrasens, fiind condus de către I. Marian, de 24 ani, din localitate.

Pasagerul din dreapta faţă din autoturismul vinovat de producerea accidentului, S. Dumitru, de 20 ani din localitate, s-a ales cu răni, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism cranio – cerebral, cu plagă contuzie parietală dreapta”.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativ, după care li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de