Lucrările de reabilitare din municipiu, întârziate de lipsa meseriaşilor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lucrările de reabilitare demarate la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ se desfăşoară cu întârziere întrucât lipsa de personal calificat în diverse meserii îşi spune cuvântul, a declarat miercuri, primarul Sucevei, Ion Lungu. „Din păcate nu avem oameni calificaţi în unele meserii”, a spus edilul-şef, arătând că această situaţie intervine în momentul când în toată ţara e nevoie de astfel de meseriaşi pentru că se derulează numeroase lucrări de reabilitare.

Lungu a spus, într-o conferinţă de presă, că înlocuirea conductelor magistrale de energie termică se desfăşoară cu greutate pentru că nu sunt de găsit sudori autorizaţi care să efectueze branşamentele. El a arătat că au fost găsit 25 de sudori care lucrează în prezent, dar că e nevoie de cel puţin 50 de astfel de sudori pentru ca lucrările să fie finalizate la termenele stabilite.

În municipiul Suceava se derulează, în prezent, prin mai multe programe, lucrări de înlocuire a conductelor magistrale de transport a agentului termic, de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă şi de a sistemului de canalizare


Intră acum și în grupul de