Lucrările pe Calea Unirii vor dura cel puţin o lună (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Începând de miercuri, circulaţia rutieră pe principala arteră din municipiul Suceava, care leagă zona industrială şi cartierul Burdujeni de restul oraşului, este gâtuită. Traficul rutier va fi şi mai greoi de acum încolo după ce, şi pe Calea Unirii au demarat săpăturile pentru înlocuirea conductelor de termoficare.

Conducerea administraţiei publice locale speră însă că lucrările vor dura cât mai puţin timp posibil, însă oricum, preţ de mai bine de o lună de zile, circulaţia va fi mult îngreunată în zona Bazarului şi până la sensul giratoriu din faţa fostului Romups.

Potrivit primarului Ion Lungu, vor fi blocate circulaţiei două benzi, câte una pe fiecare sens de mers. Edilul-şef şi-a exprimat speranţa că şoferii vor da dovadă de înţelegere şi vor apela la rute ocolitoare. „Ne pare rău de disconfortul creat, ba mai mult, începe şi anul şcolar, dar asta este, nu avem ce face, este o lucrare de anvergură absolut necesară. Sper că vom găsi înţelegere de la suceveni şi că în cel mai scurt timp lucrările se vor finaliza”, a conchis Lungu.


Intră acum și în grupul de