Încă 92 de suceveni au fost amendați pentru încălcarea prevederile privind circulația persoanelor. Alți trei sunt cercetați penal, unul pentru uz de fals și doi pentru fals în declarații


Intră acum și în grupul de

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au executat 48 de misiuni în contextul Covid 19, arată Prefectura Suceava. Aceștia au verificat respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Concret, au fost verificate 492 persoane, fără să fie aplicate amenzi în acest sens.

Pe lângă asta, au fost constatate și aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 199.735 lei și a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de fals și uz de fals.

Totodată, au fost constatate și aplicate 98 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 192.045 lei. De asemenea, au fost constatate opt infracțiuni în context, din care două pentru falsul în declarații și 6 alte infracțiuni, fiind înregistrate șase dosare penale în care au fost cercetate tot atâtea persoane.   

În perioada de referință au fost depistate 92 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, pentru care au fost constatate și aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale în valoare totală de 172.000 lei.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 8 fapte de natură contravențională (5 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 3 alte contravenții în context). Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 6965 lei (5305 lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și 1660 lei alte contravenții în context).       

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 502 cadre M.A.I. din care 391 de polițiști, 99 de jandarmi și 4 polițiști de frontieră precum și 105 polițiști locali și 17 militari MApN.


Intră acum și în grupul de