Secretarul de stat Ionel Oprea a prezentat conceptul noului ATI de lângă Spitalul Vechi. Oprea: Spitalul din Suceava va deveni etalon la nivel de țară și se va șterge imaginea formată acum o lună și ceva, imagine care nu este definitorie pentru această unitate medicală


Intră acum și în grupul de

În cadrul ședinței operative de miercuri de la Palatul Administrativ, coordonatorul activității Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava, secretarul de stat Ionel Oprea a prezentat un plan de modernizare al spitalului.

El a prezentat conceptul noului ATI de lângă Spitalul Vechi, construit dintr-un ansamblu de containere structurat pe două circuite – COVID-19 și non – COVID, inclusiv două garderobe – filtru de acces, care va permite reluarea activității în ambulatoriu, și care va fi menținut până la sfârșitul anului.

Oprea a transmis că, după finalizarea acestei investiții, Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava va deveni etalon la nivel de țară și se va șterge imaginea formată acum o lună și ceva, imagine care nu este definitorie pentru această unitate medicală. De asemenea el a precizat căSpitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava va introduce un nou standard privind circuitele unui spital județean, pentru unitățile medicale județene.

El a mai anunțat că aproximativ 1000 de angajați din rândul personalului medical sunt testați negativ, putând reveni la lucru, la acest moment unitatea medicală fiind la 66% din capacitatea medicală din punct de vedere al resursei umane.


Intră acum și în grupul de