A intrat cu tractorul într-o căruţă şi a rănit grav un bărbat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Păltinoasa, ce se afla într-o căruţă a ajuns la spital în stare gravă după ce un tractor s-a izbit în atelaj.

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 21.00, în interiorul localităţii Păltinoasa, pe D.N. 17, conducătorul auto M. Mihai, în vârstă de 36 ani, din municipiul Bistriţa, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „B, BE, C1, C, D1, D, C1E, CE, D1E şi DE” din anul 2006, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, datorită neadaptării vitezei şi a faptului că nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers, a intrat in coliziune faţă-spate cu atelajul hipo semnalizat condus în faţa sa de B. Ion, de 66 ani, din comuna Ciprian Porumbescu.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui C. Orest, în vârstă de 53 ani, din comuna Păltinoasa, pasager în atelajul hipo şi ranirea uşoară a căruţaşului.

Conducătorul auto purta centură de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care ambilor participanţi la trafic li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de