Lăsat să moară


Intră acum și în grupul de

Un tânăr, după ce l-a bătut zdravăn cu pumnii şi picioarele pe cel cu care a băut, şi-a lăsat victima să zacă, iar la ieşire, ca să nu plece cu mâna goală, a luat şi un televizor. Potrivit IPJ Suceava, duminică, la ora 12:30, M. Aurica, din municipiul Suceava, a sesizat faptul că un vecin ce locuieşte într-un apartament din bloc este decedat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, care au constatat faptul că la apartamentul respectiv locuieşte N. Constantin, de 61 de ani, din localitate. Cadavrul a fost găsit întins pe parchet cu faţa în jos, îmbrăcat cu o cămaşă şi o pereche de chiloţi. În urma examinării cadavrului s-a constatat că acesta prezintă la nivelul capului mai multe lovituri.

După efectuarea necropsiei, s-a stabilit că „moartea victimei a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecutive hemoragiei interne şi a hemoragiei subarahnoidiene, fractură craniană, ruptură de splină cu hemoperitoneu, multiple fracturi costale cu interesarea pulmonului”.
În urma activităţilor investigative desfăşurate cu operativitate de poliţişti, în scurt timp a fost identificată persoana suspectă de comiterea omorului, Ş. Iulian, de 28 ani, din municipiul Suceava.

Acesta, în seara zilei de 18.09, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, aflându-se în locuinţa victimei, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, după care a abandonat-o în stare de semiconştienţă, la plecare sustrăgând şi un televizor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a emis ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de „omor” şi „furt calificat”, urmând ca la 21.09.2009, făptuitorul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
În baza ordonanţei, cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de