Ridicarea carantinei municipiului Suceava a intrat în vigoare. OM 12 a fost publicată în Monitorul Oficial. Ministrul Marcel Vela către suceveni: Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători!


Intră acum și în grupul de

Ordonanța militară nr 12 de ridicare a carantinei municipiului Suceava a fost publicată în Monitorul Oficial și a intrat în vigoare.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, miercuri seara, după ce a anunțat emiterea Oronanței Militare nr. 12 de ridicare a carantinei municipiului Suceava și a zonei limitrofe că sucevenii sunt eroi și învingători.

Aş dori să mulţumesc compatrioților din judetul Suceava pentru efortul, dăruirea și implicarea din această perioadă. Prin tot ceea ce au făcut au avut grijă de sănătatea celor dragi și au protejat pe ceilalți cetățeni din zonele limitrofe și din toată țara. Sunteti eroii noștri, sunteți niște învingători”, a spus Vela care a mulțumit sucevenilor.

El a mulțumit și medicilor care au luptat în prima linie, angajaților din MAI, prefectului și președintelui Consiliului Județean cât și tuturor instituțiilor implicate în acest efort titanic.


Intră acum și în grupul de