Trei scandalagii au terorizat o noapte întreagă personalul şi clienţii dintr-un bar din Şcheia


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizaţi telefonic, marţi, la ora 09:10, cu privire la faptul că un grup de tineri face scandal în incinta unui restaurant din localitate. Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, astfel au aflat că, în jurul orelor 03.00, M. Sergiu, de 27 ani, H. Ioan, de 26 ani, ambii din municipiul Rădăuţi şi C. Marcel, de 32 ani, din comuna Grăniceşti, s-au deplasat pe raza comunei Şcheia, la un restaurant, unde după ce au consumat băuturi alcoolice au început a profera injurii şi cuvinte jignitoare la adresa personalului de serviciu.

Cu toate că restaurantul era asigurat cu pază de specialitate, personalul de serviciu, de frică că cei trei se vor răzbuna, nu a apăsat butonul de panică. Comportamentul necivilizat al acestora a continuat până în jurul orelor 08.00, când s-au încăierat în incinta localului, distrugând bunuri, ceea ce a provocat indignarea clienţilor şi personalului de serviciu.

La faţa locului au sosit la scurt timp agenţii de pază, care au solicitat sprijinul poliţiei, întrucât unul dintre scandalagii ameninţa că are un pistol asupra sa, fapt care nu s-a confirmat ulterior.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în baza probatoriului administrat, cei trei autori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de