Doi șoferi cu alcoolemii uriașe au fost prinși în traficul din județul Suceava. Ambii sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

În cursul weekendului trecut, polițiștii suceveni au depistat în trafic doi șoferi care circulau fiind în stare avansată de ebrietate.

Concret, sâmbătă seara o patrulă a oprit pentru control pe raza orașului Broșteni o mașină condusă de un localnic de 47 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/litru alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.

Apoi, duminica, pe strada Universității din comuna Moara a fost depistată o autoutilitară condusă de un sucevean de 39 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența personalului medical, bărbatul a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de