Ion Lungu anunță că a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru ruta alternativă Suceava-Botoșani. Orașul deja începe să se aglomereze și una din măsurile de fluidizare a traficului este această rută


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a fost finalizat proiectul pentru primul tronson al rutei alternative Suceava-Botoșani și că a emis ordin de începere a lucrărilor.

„Vrem să începem cât mai repede acest prim tronson de la Podul Unirii până la intersecția cu strada Mirăuți și îmi doresc ca în această vară această porțiune de drum să fie asfaltată să putem da drumul circulației într-o primă fază a mașinilor mici până la 3,5 tone pe această alternativă”, a spus primarul.

El a menționat că este o lucrare la care ține foarte mult.

„Deja vedem că orașul începe să se aglomereze și sunt convins că se va aglomera și mai mult în perioada următoare, în perioada de vară, și trebuie să facem tot ce este posibil să fluidizăm traficul din Suceava. Una dintre măsuri este să punem primul tronson al rutei alternative în funcțiune”, a spus Lungu.  


Intră acum și în grupul de