De Ziua Poliției Locale, viceprimarul Lucian Harșovschi: Polițiștii locali și-au arătat implicarea și devotamentul prin acțiunile desfășurate zilnic, fiind alături de suceveni și de problemele lor


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a transmis polițiștilor locali suceveni urări de la mulți ani, sănătate și putere de muncă, arătând că aceștia sunt alături de suceveni și problemele lor.

Viceprimarul a arătat că polițiștii locali sunt văzuți la diverse acțiuni de la patrule, ordine publică, mitinguri, fluidizarea circulației, spectacole și alte evenimente, unde sunt prezenți pentru a asigura liniștea și bunul mers al lucrurilor, iar în ultimele două luni au fost implicați zi de zi pentru a-i ajuta pe suceveni să treacă mai ușor prin încercările pandemiei.

 „Deși de multe ori blamați, în această perioadă dificilă pentru toți, polițiștii locali și-au arătat implicarea și devotamentul prin acțiunile desfășurate zilnic, fiind alături de suceveni și de problemele lor. Au fost expuși pericolului și au continuat să își facă treaba. Pe unii dintre ei, virusul nu i-a ocolit, 16 din 121 fiind diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2”, a arătat Lucian Harșovschi.

El a adăugat că de Ziua Poliției Locale le transmite acestora „La mulți ani!”, multă sănătate și putere de muncă în continuare.

„Doar împreună putem menține o comunitate sigură!”, a conchis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de