Oficial: Numărul sucevenilor vindecați de Covid 19 a ajuns la 2.269. În ultimele 24 de ore au fost declarați vindecați 29 de suceveni, iar 30 au fost externați din spital


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, marți, că numărul sucevenilor declarați vindecați de Covid 19 a ajuns la 2.269, în creștere cu 29 față de luni.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost internate în spital 32 de persoane  diagnosticate cu Covid 19 și externate 30 de persoane.

Totodată, marți, în județul Suceava se află în autoizolare află în autoizolare la domiciliu 3.375 de persoane, iar în carantină instituționalizată 147 de persoane.

Din izolare voluntară au ieșit până acum 15.350 de persoane, iar din carantină instituționalizată au ieșit 2.960 de persoane.

La nivelul județului Suceava, până la această dată au fost efectuate 19.236 teste.

În acest context, Prefectura Suceava a făcut următorul apel către suceveni:

„Facem un apel la suceveni, să manifeste aceeași atitudine conștientă, responsabilă, adoptată pe întreaga perioadă în care am trecut cu toții prin experiența carantinei, pentru a ne întoarce treptat la viața noastră, la libertățile noastre așa cum le știam. Aceste zile, în care măsurile de prevenire și protecție contra noului coronavirus au fost relaxate temporar să nu fie transformate într-un pericol inutil pentru noi, pentru părinții, bunicii și toți cei dragi,” a menționat Prefectura.


Intră acum și în grupul de