Primarul Ion Lungu roagă comercianții din bazar să respecte măsurile de protecție, avertizând că există riscul suspendării activității acestui complex comercial dacă se vor produce îmbolnăviri//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că este de datoria comercianților din bazarul sucevean să respecte măsurile impuse pentru stoparea răspândirii infecției cu noul coronavirus și ca aceștia să sprijine municipalitatea pentru că, în caz contrar, există riscul reînchiderii bazarului.

„Primăria Suceava a redeschis bazarul din data de 29 mai cu măsurile specifice acolo, cu triere la intrare, cu termometre non-contact, cu tuneluri de dezinfecție, cu circuite în bazar, cu purtarea măștii.

Fac un apel în continuare și în special la comercianții din bazar pentru că am înțeles că au fost ceva comentarii din partea unor comercianți care nu sunt de acord să poarte mască toată ziua. Nu avem soluții. Eu spun că ei trebuie să ne ajute, iar mai mult decât atât, să pună câte un dispenser la fiecare chioșc dacă este posibil, să fie atenți la persoanele cu care intră în contact. Eu cred că ei sunt cei mai intersați ca acest bazar să funcționeze”, a spus Lungu.

El a spus că, în caz contrar, activitatea din bazar va fi suspendată din nou.

”Dacă se întâmplă că se face un focar în bazar de coronavirus suntem obligați să închidem din nou bazarul, ceea ce nu ne dorim nici noi, nici ei. Ca atare, ei sunt cei mai interesați să sprijine primăria din acest punct de vedere”, a spus primarul.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava

Conferința de presă a primarului municipiului Suceava, Ion Lungu

Gepostet von NewsBucovina.ro am Dienstag, 2. Juni 2020

El a subliniat că Primăria va continua să urmărească respectarea măsurilor impuse.

„Vom rămâne în continuare vigilenți în bazar. Avem Poliția locală acolo, s-au dat amenzi, vom da amenzi în continuare la cei care nu respectă. Trebuie să respectăm regulile în așa fel încât să funcționăm în condiții de siguranță în bazar”, a transmis Ion Lungu .


Intră acum și în grupul de