Prefectura Suceava: Doar doi suceveni au fost internați în spital cu Covid-19 în ultimele 24 de ore, iar alți 76 au fost declarați vindecați. Numărul sucevenilor vindecați de Covid-19 a ajuns la 2.839


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a informat că în ultimele 24 de ore doar doi suceveni au fost internați în spital cu Covid-19, precizând că au fost externați 6 pacienți, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2839 de persoane declarate vindecate, cu 76 mai multe față de sâmbătă.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 402 pacienți, dintre care 113 pacienți Covid-19, un număr de 18 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 41 de pacienți Covid-19 și 15 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Totodată, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava în județ erau duminică dimineața în autoizolare la domiciliu 5.898 de persoane, iar alte trei în carantină instituționalizată.

De la debutul epidemiei au ieșit din autoizolare 19.092 de suceveni, iar alți 3.105  din carantină instituționalizată.

 Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

„Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente”, subliniază Prefectura Suceava.

Totodată, Instituția Prefectului- Județul Suceava adresează tuturor sucevenilor mulțumiri pentru conduita responsabilă și întregul efort depus în această perioadă.


Intră acum și în grupul de