Oficial: În ultimele 24 de ore, șase suceveni cu Covid-19 au fost internați în spital, iar 32 au fost declarați vindecați. Numărul celor vindecați a ajuns la 2.871 de persoane


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a informat, luni, că în ultimele 24 de ore, șase suceveni au fost internați în spital cu Covid-19, iar cinci au fost externați, nefiind înregistrat niciun caz în rândul personalului medical. În același timp, 32 de suceveni au fost declarați vindecați de Covid-19, numărul celor vindecați ajungând la 2.871.

Astfel, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 424 pacienți, dintre care 123 pacienți Covid-19, 18 pacienți fiind în secția ATI, dintre care  13 pacienți sunt neventilați, și cinci pacienți sunt ventilați. La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați 45 de pacienți Covid-19 și 16 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Totodată, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în județ sunt  5.059 de persoane în autoizolare la domiciliu și o singură persoană în carantină instituționalizată. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu Covid-19.

Până acum, au ieșit din autoizolare 20.642 de persoane, iar din carantină instituționalizată – 3.107 de persoane.

„Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente”, mai menționează Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de