Patru camioane incarcate cu Dacii Logan au incercat sa iasa din tara prin PTF Siret cu rovignete falsificate


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals la patru conducători auto care au încercat să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret, având rovignete falsificate. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan miercuri, la P.T.F. Siret s-au prezentat pentru a ieşi din ţară patru autocamioane tip platformă, încărcate cu autoturisme marca „Dacia Logan”, care se deplasau pe ruta Piteşti – Ucraina.

„La controlului documentelor de călătorie, s-a constatat faptul că peste rovignetele aparţinând altor autoturisme, au fost aplicate autocolante pentru autocamioane, care nu îndeplinesc aceleaşi condiţii de forma şi fond ca cele originale. Şoferii au declarat echipei de control că rovignetele au fost cumpărate de către conducerea firmei la care lucrează şi le-au fost înmânate la data emiterii lor, fără a avea cunoştinţă ca sunt falsificate” precizează comisarul Poroch.

Celor patru conducători auto, poliţiştii de frontieră le-au întocmit acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, acte ce au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numerelor unice.


Intră acum și în grupul de