Acasă Actualitate Procurorii suceveni au trimis în judecată „vânzătorul” din Piața Burdujeni care ar...

Procurorii suceveni au trimis în judecată „vânzătorul” din Piața Burdujeni care ar fi omorât un cumpărător. În urma unui conflict spontan, acesta s-a aruncat cu două cuțite asupra bărbatului omorât și fiului acestuia


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunțat, vineri, că procurorii au trimis în judecată bărbatul învinuit că a omorât, în luna mai 2020, un om în Piața Burdujeni. În prezent, bărbatul se află în stare de arest preventiv, iar dosarul a fost înaintat la Tribunalului Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, cercetările au arătat că administratorul a două chioșcuri din Piața Burdujeni a încheiat o înțelegere de mai multă vreme cu bărbatul trimis în judecată, în sensul ca acesta să aibă grijă de marfa din cele două tarabe după momentul în care activitatea comercială se încheie şi până la sosirea paznicului de noapte al pieței.



În aceste circumstanțe, în data de 1 mai 2020, administratorul şi-a finalizat activitatea la tarabe în jurul orei 17:30, moment în care în piaţă a ajuns bărbatul învinuit.

Peste aproximativ 15 minute, în zonă a ajuns un bărbat, însoțit de fiul său. Acesta s-a deplasat în piaţă cu intenţia de a cumpăra produsele necesare, fiul lui a rămas în maşină.

Astfel, bărbatul a ajuns la taraba unde mânca „vânzătorul” şi a purtat cu acesta o discuţie în contradictoriu. Această discuţie a degenerat, iar cele două persoane s-au lovit reciproc.

Sesizând acest incident, tânărul rămas în mașină s-a deplasat spre taraba respectivă şi a încercat să-i despartă pe cei doi, a reuşit acest lucru, iar în timp ce intenţiona să părăsească împreună cu tatăl său locul respectiv l-a observat pe băbatul invinuit că se apropie de ei, din spate, având două cuţite (câte unul în fiecare mână), cu unul dintre acestea lovind imediat bărbatul în zona toracică anterioară.

După aceasta, fiul bărbatului rănit a apelat 112 solicitând asistenţă medicală de urgenţă pentru tatăl său.

Bărbatul a fost transporta la spital unde a fost internat cu diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace drept, hemotorax masiv, stop cardio-respirator”. În pofida eforturilor depuse de personalul medical, starea bărbatului s-a agravat, astfel că la ora 22:30 a fost constatat decesul.

Medicul legist a efectuat autopsia medico-legală concluzionând că moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului hemoragic prin hemoragie externă şi internă survenită în evoluţia unei plăgi înjunghiate, penetrante toracice cu interesarea lobului mijlociu pulmonar drept şi parţial a peretelui medial al atriului drept.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version