Cu prietenul „Bachus” la volan


Intră acum și în grupul de

Doi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi băuţi la volan. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 16.35, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost oprit în trafic o autoutilitară, condusă de P. Constantin de 34 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Fiind verificat în evidenţe s-a stabilit că P. Constantin nu posedă permis de conducere şi în urma testării cu aparatul a rezultat că avea o concentraţie de alcool pur în aerul expirat de 0,11 mg/l în aerul expirat.

Vineri, în jurul orei 00.20, un echipaj de poliţie, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe DN 2E un autoturism, condus de U. Ilie, de 24 ani din comuna Straja.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celor doi li s-au întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de