Opt dosare penale pentru conducatori auto


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii rutieri au întocmit 8 dosare penale pentru tot atâţia conducători auto participanţi la trafic, ce au comis infracţiuni la volan în acest week-end. Potrivit IPJ Suceava, vineri, la ora 18.55, F. Dănuţ, de 43 ani, domiciliat în municipiul Suceava, a fost depistat în timp ce conducea pe strada Gheorghe Doja din localitatea de domiciliu, un autoturism, având o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, la ora 20.30, M. Ioan, de 56 ani, din oraşul Vicovu de Sus, a fost depistat conducând pe DN 2E, în localitatea de domiciliu, un autoturism având o alcoolemie de 0, 80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.45, pe DJ 178A, pe raza comunei Todireşti, G. Mihai, de 43 ani, din comuna Todireşti, a fost depistat conducând un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu cinci minute mai devreme, tot pe raza comunei Todireşti, G. Constantin, de 37 ani din localitate, a fost depistat conducând un autoturism având o îmbibaţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi li s-au recoltat probe biologice.
Sâmbătă, ora 13.15, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Ipoteşti în urma activităţilor desfăşurate, pe raza comunei Ipoteşti, au depistat pe F. Alexandru, de 21 ani, din comuna Udeşti, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au observat un autoturism care nu a respectat semnificaţia culorii galbene a semaforului electric. Aceştia au oprit maşina şi astfel s-a constatat că, conducătorul auto N. Sorin, de 23 ani, din comuna Mănăstirea Humorului, are permisul de conducere reţinut, având suspendat dreptul de a conduce. Tot sâmbătă, la ora 21.30, cadrele Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au oprit în trafic pe strada Horia un autoturism condus de C. Mihai, de 22 ani, din localitate. În urma verificărilor s-a constatat că şi acesta are suspendat dreptul de a conduce.

Duminică, la ora 00.00, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, C. Cristian, de 25 ani, din oraşul Gura Humorului, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza în condiţii de carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe carosabil.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate aceste cazuri s-au întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de