Au plonjat in paraul „Brusturosu” lovind si un podet din lemn


Intră acum și în grupul de

Un şofer şi pasagera din autoturism au ajuns în stare gravă la spital după ce au plonjat într-un pârâu din Humor. Potrivit IPJ Suceava, În 09.10.2009 în jurul orei 21.15, pe strada Voroneţ din oraşul Gura Humorului, P. Ionuţ, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă la dreapta şi în pantă, astfel că nu a putut efectua manevra de schimbare a direcţiei de mers.

Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, continuându-şi deplasarea înainte, în direcţia unui pod din beton dezafectat situat peste pârâul „Brusturosu”, şi a căzut în albia pârâului, intrând în coliziune frontală cu marginea din stânga a podeţului din lemn construit peste acelaşi pârâu.

Atât şoferul cât şi pasagera din autoturism, M. Anişoara, au fost grav răniţi ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde în urma efectuării primelor investigaţii medicale, li s-au stabilit următoarele diagnostice: „traumatism forte 1/3 femur drept, hematom epicranian”, respectiv „policontuzionat prin accident rutier, contuzie toraco-abdominală, contuzie pumn stâng”.

Ambele victime au rămas internate, fiind supuse intervenţiilor chirurgicale şi unor investigaţii medicale amănunţite. Cei doi nu au putut fi testaţi cu etilotestul întrucât starea lor de sănătate nu a permis acest lucru, fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de