A mai fost prins unul


Intră acum și în grupul de

Crima săvârşită luna trecută în Burdujeni mai scoate la iveală un autor. După cercetările efectuate de poliţiştii suceveni a ieşit la suprafaţă faptul că există încă un autor. Acest lucru îi conduce pe anchetatori la ideea că omuciderea a fost un gest intenţionat.

Amintim că pe data de 18.09.2009 în cartierul Burdujeni un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit fără suflare în locuinţa proprietate personală. La început nu se cunoşteau motivele pentru care victima şi-a pierdut viaţa, dar cercetările efectuate de procurorii criminalişti au scos la iveală faptul că aceasta şi-a pierdut viaţa după ce a primit mai multe lovituri în zona capului şi a cutiei toracice.

După circa trei zile, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea unui alt presupus autor pentru ca pe parcursul zilei de luni, poliţiştii să reuşească reţinerea celui de-al doilea autor. În momentul de faţă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a emis o ordonanţă de reţinere pe numele autorului pentru comiterea infracţiunilor de omor şi complicitate la furt calificat. În plus, Tribunalul Suceava a dispus şi arestarea preventivă a presupusului complice , pentru 29 de zile.


Intră acum și în grupul de