Ciocnire intre doua autotractoare cu urmari grave


Intră acum și în grupul de

Un şofer a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina pe care o conducea a fost lovită ce un autotractor. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 11.00, D. PETRONEL, de 31 ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce conducea un autotractor, având ataşată o semiremorcă, pe DN 17 în localitatea Păltinoasa, având direcţia de deplasare Suceava către Gura Humorului, la apropierea de intersecţia cu DN 2E, nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autovehiculul care circula în faţa, respectiv un autotractor ce avea ataşată o semiremorcă, condus regulamentar de A. IONUŢ, de 26 ani,din Lepezi judeţul Iaşi, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta.

Autotrenul ce se deplasa regulamentar a fost proiectat înainte, intrând în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară, condusă regulamentar de S. GICĂ, de 64 ani, din oraşul Gura-Humorului.

Acesta din urmă a fost rănit grav , iar la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, în urma efectuării primelor investigaţii medicale, i s-a stabilit diagnosticul: „fractură deschisă membru inferior stâng”. Humoreanul a rămas internat la Secţia Ortopedie, fiind supus intervenţiei chirurgicale şi unor investigaţii medicale amănunţite.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de