Un basarabean a trecut ilegal granita ca sa ajunga la sotia sa în Italia


Intră acum și în grupul de

Un moldovean a trecut ilegal graniţa cu intenţia de a ajunge în Italia, dar a fost depistat în Dorna. Potrivit IPJ Suceava, în noaptea de luni spre marţi, o patrulă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi ce îşi desfăşura activitatea pe raza municipiului Vatra Dornei, a observat pe strada Mihai Eminescu din localitate o persoana de sex masculin, care avea un comportament ciudat.

Poliţiştii au vrut să-l legitimeze pe bărbat, persoana declarând verbal că se numeşte C. Mihai, din Republica Moldova. Acesta a fost condus la sediul poliţei unde, în urma controlului corporal şi al bagajelor asupra acesteia s-au găsit un binoclu, un cleşte, obiecte de îmbrăcăminte, alimente şi 40 lei, fără a fi găsit asupra sa vreun act de identitate.

Persoana depistată a declarat că în seara zilei de 11.10.2009 a trecut fraudulos graniţa din Republica Moldova, pe la graniţa cu judeţul Botoşani, trecând Prutul înot deoarece dorea să ajungă în Italia unde se afla soţia sa.

În cazul acestuia s-a dispus începerea urmăriri penale pentru săvârşirea infracţiunii de „intrarea sau ieşirea din ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat”.


Intră acum și în grupul de